Το χειροποίητο μαγειρεμένο φαγητό της Flydog βασίζεται σε πρώτες ύλες που θα έβρισκε ο σκύλος και η γάτα στη φύση πολύ πριν γίνει κατοικίδιο.
Η Flydog μιμείται την φύση πάντα με γνώμονα την δημόσια υγεία και βέβαια την ευζωία του ζώου.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στην θρεπτική ισορροπία του γεύματος, με σωστές αναλογίες πρωτεΐνης, υδατανθράκων, λιπαρών οξέων και φυτικών ινών.

      Ο σκύλος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα σαρκοφάγο ζώο που με την πάροδο του χρόνου εξημερώθηκε από τον άνθρωπο και αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στην ανθρώπινη καθημερινότητα διατροφής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέφεται με υπολείμματα του δικού μας φαγητού, ένα τρόπο ακατάλληλης διατροφής καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ζώου σε θρεπτικά συστατικά.

     Το κλειδί για την σωστή διατροφή είναι ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Η FLYDOG προσφέρει φρέσκο σωστά μαγειρεμένο φαγητό για τους τετράποδους φίλους μας, καθώς είναι αυτό που δίνει από μόνο του πληθώρα βιταμινών, ιχνοστοιχείων και ότι άλλο χρειάζεται για να χτιστεί ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα , το οποίο θα είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει εύκολα και γρήγορα σε λοιμώξεις, καρκινώσεις, τραύματα, ιούς, δερματοπάθειες, καρδιοπάθειες κ.α.

 

Πως δημιουργήσαμε την FLYDOG

 

Η δημιουργία της FLYDOG οφείλεται στη Zoè. Η Zoè είναι ένα ημίαιμο staffordshire terrier που στάθηκε αφορμή για να φτιαχτεί αυτή η τροφή!

Από την πρώτη μέρα που εισέβαλε στη ζωή μου, άλλαξαν όλα μαγικά θα έλεγα, έγινε η προτεραιότητα μου.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να ψάχνω μανιωδώς για να της προσφέρω την καλύτερη τροφή. Γκουγκλαρα όπως οι περισσότεροι  για την καλύτερη τροφή σκύλου, όμως δεν βρέθηκε τίποτα ουσιαστικό, τίποτα που να καταφέρει να με πείσει. Έτσι μετά από αυτήν μου την αναζήτησή κατανόησα ότι η «καλύτερη τροφή» δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι ακόμη στην Ελλάδα.

Kάπου εδώ γεννήθηκε η FLYDOG, η οποία πραγματοποίησε επιτακτικά, με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό την ιδέα της τέλειας υπέρ τροφής. Αυτή την ιδέα που έγινε πράξη. Μετά από χρόνια μελέτη και έρευνα σε συνεργασία πάντα με εκτροφείς και κτηνιάτρους η FLYDOG κατάφερε να δημιουργήσει μια απολύτως ισορροπημένη τροφή βασισμένη στο φρέσκο, σωστά μαγειρεμένο κρέας, εμπλουτισμένη με συμπληρώματα από βιολογικά προϊόντα, φυτικά έλαια και σούπερ φουντς προσφέροντας μια διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες καθώς και πρωτεΐνες που θα του χαρίσουν αρκετή ενέργεια για να αναπτύξει σωστά όλα τα ζωτικά του όργανα, να σχηματίσει δυνατά κόκαλα δυνατούς μύες για μια υγιή και κυρίως μακροχρόνια ζωή.

σεφ

Τις συνταγές έχει επιμεληθεί αποκλειστικά ο σεφ Ισμυρλής Ευάγγελος μελετώντας επί 5 έτη την ξένη βιβλιογραφία και έρευνες που αφορούν την φυσική και ισορροπημένη διατροφή του σκύλου και της γάτας και την εξέλιξη αυτής σε χειροποίητο μαγειρευτό φαγητό πάντα σε συνεργασία της κτηνιάτρου Ηλέκτρα Παπαδέα (Κτηνιατρικό Κέντρο Αχαρνών).

 

 

 

 

Τι καλύτερο έχει το  φρεσκομαγειρεμένο φαγητό της FLYDOG από τις τροφές σκύλου κ γάτας στο εμπόριο;

     Η FLYDOG είχε σκοπό να δημιουργήσει την καλύτερη ποιοτικά τροφή σκύλου και γάτας με σκοπό την μακροζωία των αγαπημένων μας τετράποδων και σύμφωνα με τις κριτικές των τόσων ευχαριστημένων ιδιοκτητών που ταΐζουν τα τελευταία χρόνια μαγειρευτό φαγητό FLYDOG τα κατάφερε. Η τροφή της FLYDOG έχει καταφέρει να ανεβάσει το ανοσοποιητικό του τετράποδου με αποτέλεσμα την μείωση της τριχόπτωσης έως και 80% και σε κάποιους σκύλους έως και 100% σε περιόδους μη αλλαγής τριχώματος.
    Έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει αλλεργίες που οφείλονται σε τροφή και μάλιστα χωρίς την χρήση αντιισταμινικών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Επιπλέον, έχει βοηθήσει σημαντικά σκύλους με κολίτιδες και με χρόνια χορήγηση κορτιζόνης (πετύχαμε την διακοπή της χωρίς παρενέργειες )
Έχει απαλλάξει σκύλους από το πρόβλημα του πρωκτικού αδένα.
Τέλος, έχει βοηθήσει σε περιπτώσεις νεφρικής κ ηπατικής ανεπάρκειας.

 

IMG 5496 1IMG 6156 1