Όταν η αγάπη γίνεται πάθος , το πάθος φέρνει την αναζήτησή της καλύτερης τροφής στο κόσμο γιατί το αξίζουν ...
Feed Love Your DOG
F.L.Y.DOG

Η τροφή FLYDOG είναι ένα προσεγμένο διαιτολόγιο που βασίζεται με απόλυτη γνώση και επιδεξιότητα στο μαγειρευτό φαγητό.

Το μοντέλο τροφής της εταιρίας μας αποτελείται από φρέσκο ψημένο κρέας άριστης ποιότητας με σωστή αναλογία λαχανικών , μείγμα από σούπερ φουντς και φυτικών ελαίων σε μορφή πουρέ.

 

Η τροφή της FLYDOG έχει υποστεί θερμική επεξεργασία στο βαθμό που απαιτείται ώστε να καταστραφούν τα μικρόβια δίχως να μειώνει την θρεπτική αξία των πρωτεϊνών καθώς και των απαραίτητων βιταμινών.

Ο σκύλος όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ένα σαρκοφάγο ζώο που με την πάροδο του χρόνου εξημερώθηκε από τον άνθρωπο και αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στην ανθρώπινη καθημερινότητα διατροφής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τρέφεται με υπολείμματα του δικού μας φαγητού, ένα τρόπο ακατάλληλης διατροφής καθώς δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του ζώου σε θρεπτικά συστατικά.

Το κλειδί για την σωστή διατροφή είναι ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο. Η FLYDOG προσφέρει φρέσκο σωστά μαγειρεμένο φαγητό για τους τετράποδους φίλους μας, καθώς είναι αυτό που δίνει από μόνο του πληθώρα βιταμινών, ιχνοστοιχείων και ότι άλλο χρειάζεται για να χτιστεί ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα , το οποίο θα είναι έτοιμο να αντεπεξέλθει εύκολα και γρήγορα σε λοιμώξεις, καρκινώσεις, τραύματα, ιούς, δερματοπάθειες, καρδιοπάθειες κ.α.

 

Πως δημιουργήσαμε την FLYDOGIMG 4145

 

Η δημιουργία της FLYDOG οφείλεται στη Zoè. Η Zoè είναι ένα ημίαιμο staffordshire terrier που στάθηκε αφορμή για να φτιαχτεί αυτή η τροφή!

Από την πρώτη μέρα που εισέβαλε στη ζωή μου, άλλαξαν όλα μαγικά θα έλεγα, έγινε η προτεραιότητα μου.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα ήταν να ψάχνω μανιωδώς για να της προσφέρω την καλύτερη τροφή. Γκουγκλαρα όπως οι περισσότεροι  για την καλύτερη τροφή σκύλου, όμως δεν βρέθηκε τίποτα ουσιαστικό, τίποτα που να καταφέρει να με πείσει. Έτσι μετά από αυτήν μου την αναζήτησή κατανόησα ότι η «καλύτερη τροφή» δεν υπήρχε, τουλάχιστον όχι ακόμη στην Ελλάδα.

Kάπου εδώ γεννήθηκε η FLYDOG, η οποία πραγματοποίησε επιτακτικά, με απεριόριστη αγάπη και σεβασμό την ιδέα της τέλειας υπέρ τροφής. Αυτή την ιδέα που έγινε πράξη. Μετά από χρόνια μελέτη και έρευνα σε συνεργασία πάντα με εκτροφείς και κτηνιάτρους η FLYDOG κατάφερε να δημιουργήσει μια απολύτως ισορροπημένη τροφή βασισμένη στο φρέσκο, σωστά μαγειρεμένο κρέας, εμπλουτισμένη με συμπληρώματα από βιολογικά προϊόντα, φυτικά έλαια και σούπερ φουντς προσφέροντας μια διατροφή με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες καθώς και πρωτεΐνες που θα του χαρίσουν αρκετή ενέργεια για να αναπτύξει σωστά όλα τα ζωτικά του όργανα, να σχηματίσει δυνατά κόκαλα δυνατούς μύες για μια υγιή και κυρίως μακροχρόνια ζωή.

Τι καλύτερο έχει το  φρεσκομαγειρεμένο φαγητό της FLYDOG από τις τροφές σκύλου κ γάτας στο εμπόριο;

Η τροφή σκύλου κ γάτας που φτιάχνεται στο ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο της FLYDOG είναι φρεσκομαγειρεμένο κρέας με συμπληρώματα από βιολογικά προϊόντα όπου μετά από χρόνια μελέτης πειραματισμού κ συνεργασία με κτηνιάτρους κ έμπειρους εκτροφείς κατέληξε στις συνταγές της δίνοντας λύση στις χρονιές τριχοπτώσεις στα τόσα δερματικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους τετράποδους φίλους μας, στους καρκίνους στα ευαίσθητα στομάχια καθώς κ στις πολύ σοβαρές περιπτώσεις καρδιοπάθειας κ καλαζαρ.