Οι κενώσεις στον σκύλο σε φυσιολογικά επίπεδα πρέπει να είναι μια με δυο φορες  το 24ωρο και πολύ μικρή η ποσότητα των περιττωμάτων. Αυτό μας δείχνει πρώτον πως η τροφή του είναι πλήρως απορροφησιμη και δεύτερον ότι όλα λειτουργούν σωστά στο σκύλο.

iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffeedloveyoudog%2Fvideos%2F236994773623833%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true">  {/source}

Η κτηνίατρος Ηλέκτρα Παπαδέα μιλάει στο #epsilontv για την μαγειρεμένη τροφή της FlyDog . Σταματήστε την τριχόπτωση στον τετράποδο φίλο σας μέσα απο την διατροφή της FLYDOG .

        Καλαζαρ μια ασθένεια που μεταδίδεται μέσω της σκνιπας και μόνο . Για να κολλήσει ο σκυλος μας θα πρέπει να τσιμπηθεί απο μολυσμένη σκνίπα και θα πρέπει το ανοσοποιητικό του σκυλου μας να είναι υπερβολικά πεσμένο ωστε η ασθένεια να βρεί τρόπο να εξελιχθεί.  

   Σπούδασα στη σχολή γαστρονομίας  Chef d’ oeuvre...

         Απο την πρώτη εκείνη στιγμή που πιάνεις στα χέρια σου το δικό σου κουτάβι , εκτός απο την τόσο μεγάλη χαρα που σε διακατέχει υπάρχει και μια αγωνία για το τι πρέπει να φάει αυτό το πλάσμα ; Ποιο είναι το καλύτερο που πρέπει να φάει , τι κάνει να φάει και τι όχι . 

Η Λουκία Καράλα μιλάει για την εμπειρία της χρησιμοποιώντας διατροφή flydog για το σκυλάκι της.     

    Ολα ξεκίνησαν απο έρωτα ...       Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της Zoe,

Η FLYDOG έχει σαν βασικό της συστατικό σε δύο συνταγές της το λάδι κάνναβης.  Βιολογικό βρώσιμο λάδι ήμερης κάνναβης.

              Η νεφρική ανεπάρκεια στο σκύλο είναι μια από τις πλέον πολύπλοκες καταστάσεις , γιατί εκτός από την φαρμακευτική αγωγή που απαιτείτε για να έχει ο σκύλος μας ποιοτικά χρόνια ζωής , ταυτόχρονα χρειάζεται μια πολύ εξειδικευμένη τροφή .

Κτηνιατρος Ηλέκτρα Παπαδέα .Κτηνιατρικό Κέντρο Αχαρνών .   Η θεραπεία του καλαζαρ καθορίζεται πάντα απο τον γιατρό σας σε συνδυασμό φαρμακευτικής αγωγής  και μιας ισορροπημένης διατροφής μπορούμε να φέρουμε το καλαζαρ σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο έως κ να το μηδενίσουμε .

    Η αλλεργία που δημιουργείται από το φαγητό του σκύλου ονομάζεται τροφική αλλεργία και προκαλείται μόνο όταν ο σκύλος φάει το αλλεργιογόνο .

• Οι σκύλοι αλλάζουν τρίχωμα δυο φορές τον χρόνο, την άνοιξη κ το φθινόπωρο . Τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τις εποχές απο την διάρκεια της  ημέρας .