Τριχόπτωση σκύλου και γάτας    Γιατί μαδάει ο σκύλος μου και η γάτα μου έχετε ποτέ σκεφτεί? Γιατί αλλες περιόδους έχει περισσότερο τριχόπτωση και άλλοτε λιγότερο? Ας τα πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή.

         Απο την πρώτη εκείνη στιγμή που πιάνεις στα χέρια σου το δικό σου κουτάβι , εκτός απο την τόσο μεγάλη χαρα που σε διακατέχει υπάρχει και μια αγωνία για το τι πρέπει να φάει αυτό το πλάσμα ; Ποιο είναι το καλύτερο που πρέπει να φάει , τι κάνει να φάει και τι όχι . 

Ο Ευάγγελος Ισμυρλής είναι ο πρώτος Έλληνας σεφ που μαγειρεύει αποκλειστικά για σκύλους, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την δική του εταιρεία, τη Fly dog. Έχει μελετήσει επί πέντε χρόνια την ξένη βιβλιογραφία ενώ έχει κάνει έρευνες σχετικά με την ισορροπημένη διατροφή του σκύλου και της γάτας σε συνεργασία με την κτηνίατρο Ηλέκτρα Παπαδέα. Μέσω των ερευνών έχει καταλήξει ότι η μαγειρευτή τροφή αυξάνει το προσδόκιμο ζωής ενός σκύλου. Αξιοσημείωτο είναι ότι μέσω των συνταγών του έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει σημαντικές παθήσεις των σκύλων όπως η leishmania σε μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμη έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει δερματικές αλλοιώσεις που αποτελούσαν αποτέλεσμα δυσανεξίας σε ορισμένες τροφές ενώ ταυτόχρονα έχει πετύχει την αύξηση του βάρους των σκύλων και την αποκατάσταση της αιματολογικής εικόνας τους. Ταυτόχρονα οι τροφές της fly dog έχουν βοηθήσει σημαντικά σκύλους με ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια. Οι τροφές της Fly dog είναι υποαλλεργικές και αποτελούν πηγές ζωικής πρωτεΐνης με βασικά συστατικά όπως το ελάφι, ο κροκόδειλος, το κουνέλι.

    Ολα ξεκίνησαν απο έρωτα ...       Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της Zoe,

  Τα βραβεία Pet Awards 2020 - Celebrating Excellence & Innovation in Products and Services τελούνται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

              Η νεφρική ανεπάρκεια στο σκύλο είναι μια από τις πλέον πολύπλοκες καταστάσεις , γιατί εκτός από την φαρμακευτική αγωγή που απαιτείτε για να έχει ο σκύλος μας ποιοτικά χρόνια ζωής , ταυτόχρονα χρειάζεται μια πολύ εξειδικευμένη τροφή .

    Γιατί βρέθηκε κορωνοΐος σε σκύλο στο Χονγκ Κονγκ ; Τα κατοικίδια μας είναι ο καλύτερος μας φίλος μήπως τελικά μας προστατεύουν απο τον κορωνοΐο ;

    Η αλλεργία που δημιουργείται από το φαγητό του σκύλου ονομάζεται τροφική αλλεργία και προκαλείται μόνο όταν ο σκύλος φάει το αλλεργιογόνο .

Οι κενώσεις στον σκύλο σε φυσιολογικά επίπεδα πρέπει να είναι μια με δυο φορες  το 24ωρο και πολύ μικρή η ποσότητα των περιττωμάτων. Αυτό μας δείχνει πρώτον πως η τροφή του είναι πλήρως απορροφησιμη και δεύτερον ότι όλα λειτουργούν σωστά στο σκύλο.

iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffeedloveyoudog%2Fvideos%2F236994773623833%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true">  {/source}

Η κτηνίατρος Ηλέκτρα Παπαδέα μιλάει στο #epsilontv για την μαγειρεμένη τροφή της FlyDog . Σταματήστε την τριχόπτωση στον τετράποδο φίλο σας μέσα απο την διατροφή της FLYDOG .

        Καλαζαρ μια ασθένεια που μεταδίδεται μέσω της σκνιπας και μόνο . Για να κολλήσει ο σκυλος μας θα πρέπει να τσιμπηθεί απο μολυσμένη σκνίπα και θα πρέπει το ανοσοποιητικό του σκυλου μας να είναι υπερβολικά πεσμένο ωστε η ασθένεια να βρεί τρόπο να εξελιχθεί.  

   Σπούδασα στη σχολή γαστρονομίας  Chef d’ oeuvre...