Καλαζαρ μια ασθένεια που μεταδίδεται μέσω της σκνιπας και μόνο . Για να κολλήσει ο σκυλος μας θα πρέπει να τσιμπηθεί απο μολυσμένη σκνίπα και θα πρέπει το ανοσοποιητικό του σκυλου μας να είναι υπερβολικά πεσμένο ωστε η ασθένεια να βρεί τρόπο να εξελιχθεί.  

   Σπούδασα στη σχολή γαστρονομίας  Chef d’ oeuvre...

         Απο την πρώτη εκείνη στιγμή που πιάνεις στα χέρια σου το δικό σου κουτάβι , εκτός απο την τόσο μεγάλη χαρα που σε διακατέχει υπάρχει και μια αγωνία για το τι πρέπει να φάει αυτό το πλάσμα ; Ποιο είναι το καλύτερο που πρέπει να φάει , τι κάνει να φάει και τι όχι . 

Η Λουκία Καράλα μιλάει για την εμπειρία της χρησιμοποιώντας διατροφή flydog για το σκυλάκι της.     

    Ολα ξεκίνησαν απο έρωτα ...       Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της Zoe,

Η FLYDOG έχει σαν βασικό της συστατικό σε δύο συνταγές της το λάδι κάνναβης.  Βιολογικό βρώσιμο λάδι ήμερης κάνναβης.

              Η νεφρική ανεπάρκεια στο σκύλο είναι μια από τις πλέον πολύπλοκες καταστάσεις , γιατί εκτός από την φαρμακευτική αγωγή που απαιτείτε για να έχει ο σκύλος μας ποιοτικά χρόνια ζωής , ταυτόχρονα χρειάζεται μια πολύ εξειδικευμένη τροφή .

Κτηνιατρος Ηλέκτρα Παπαδέα .Κτηνιατρικό Κέντρο Αχαρνών .   Η θεραπεία του καλαζαρ καθορίζεται πάντα απο τον γιατρό σας σε συνδυασμό φαρμακευτικής αγωγής  και μιας ισορροπημένης διατροφής μπορούμε να φέρουμε το καλαζαρ σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο έως κ να το μηδενίσουμε .

    Η αλλεργία που δημιουργείται από το φαγητό του σκύλου ονομάζεται τροφική αλλεργία και προκαλείται μόνο όταν ο σκύλος φάει το αλλεργιογόνο .

• Οι σκύλοι αλλάζουν τρίχωμα δυο φορές τον χρόνο, την άνοιξη κ το φθινόπωρο . Τα σκυλιά αντιλαμβάνονται τις εποχές απο την διάρκεια της  ημέρας .

iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffeedloveyoudog%2Fvideos%2F236994773623833%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true">  {/source}

Η κτηνίατρος Ηλέκτρα Παπαδέα μιλάει στο #epsilontv για την μαγειρεμένη τροφή της FlyDog . Σταματήστε την τριχόπτωση στον τετράποδο φίλο σας μέσα απο την διατροφή της FLYDOG .

Άρθρο από το news247.gr Τώρα οι τετράδοδοι φίλοι μας έχουν ένα μέρος για γκουρμέ, αλλά και υγιεινές νόστιμες. Σχεδόν όλοι μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στο τι τρώμε καθημερινά. Ποιες τροφές κάνουν καλό στον οργανισμό μας, ποιες τροφές βοηθούν να διατηρήσουμε ένα ισορροπημένο σωματότυπο, ποιες τροφές θα πρέπει να αποφεύγουμε.