Η διατροφή στο σκύλο είναι το Α και το Ω  , όσο σημαντική είναι και σε εμάς τους ίδιους για αυτό και πρέπει να του παρέχουμε μια πλήρη και ισορροπημένη βιολογική τροφή η οποία να αποτελείται από φρέσκες βιταμίνες , πρωτεΐνες και υδατάνθρακες , χωρίς Ε , χωρίς συντηρητικά , χωρίς χημικές ουσίες .Αντιγράφοντας την διατροφή στη φύση ,δηλαδή όσες περισσότερες πηγές πρωτείνης καταναλλώσει ο σκύλος μας στη ζωή του τόσο καλύτερο ανοσοποιητικό θα έχει .Στη φύση δεν υπήρχε ποτέ η περίπτωση να τρώει κάθε μέρα κοτόπουλο , θα έτρωγε κάθε μέρα διαφορετικό θύραμα , αυτό είναι και το μυστικό της διατροφής στη φύση , διαφορετικές πηγές πρωτείνης .

Μόνο έτσι μπορεί να χτιστεί ένα ανοσοποιητικό τόσο δυνατό όπου τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου θα μοιάζουν με θαύμα.

 

Η μη προσεκτική διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε κακή σωματική ανάπτυξη πχ. παχυσαρκία, σε πολλές σοβαρές ασθένειες όπως καρδιοπάθειες , καρκίνος, προβλήματα αρθρώσεων, δερματικά, εκκρίσεις, οσμές και δυστυχώς πολλές φορές σε θάνατο.

Μετά από έρευνα και συνεργασία της FLYDOG με εγκεκριμένους κτηνιάτρους και έμπειρους εκτροφείς καταλήξαμε πως η ισορροπημένη  φρεσκομαγειρεμένη τροφή
είναι η μόνη που μπορεί να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και σίγουρα να προλάβει δυσάρεστες παθολογικές καταστάσεις που μπορούν να προσβάλουν τον σκύλο ή την γάτα μας.

Έρευνες σε παγκόσμιο επίπεδο δείχνουν πως μια απλή προσθήκη φρέσκιας τροφής στη διατροφή των κατοικίδιων μας αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής τους κατά δυο χρόνια.

Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν τα ταΐζαμε εξολοκλήρου με φρέσκο φαγητό.