Ολα ξεκίνησαν απο έρωτα ...
 
    Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της Zoe,
ενός ημίαιμου Staffordshire Terrie που απο την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ζωή του
την άλλαξε τελείως. Έτσι, άρχισε να ψάχνει μανιωδώς να βρει τι καλύτερο υπάρχει για να φάει προκειμένου να ζήσει περισσότερο.
    Ο Βαγγέλης Ισμυρλής, έκανε έρευνα, μελέτησε και συνεργάστηκε με εκτροφείς και κτηνιάτρους, καταλήγοντας να μαγειρεύει αποκλειστικά και επαγγελματικά για εκατοντάδες σκύλους.
 
IMG 3683
 
         Ο "σεφ των τετράποδων" ξεκίνησε ως "κανονικός" σεφ. Δούλεψε για χρόνια σε μεγάλες κουζινες κέτερινκ και γενικότερα στο χώρο εστίασης. Το πιο σημαντικό πράγμα που έμαθε όμως στη σχολή, ήταν πως το μυστικό για να πετύχει ένα πιάτο είναι να αγαπά αληθινά αυτόν για τον οποίο μαγειρεύει. Έτσι σταμάτησε τελείως να μαγειρεύει για δίποδους.
Με δεδομένο ότι η διατροφή του ανθρώπου είναι ακατάλληλη για ένα σκύλο ή γάτα, κυρίως γιατί έχουμε διαφορετικές ανάγκες σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, υδατάνθρακες, λίποι, ο κ. Ισμυρλής εξειδικεύθηκε στη γαστρονομία για τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας.
        Οι περισσότερες συνταγές γίνονται κυρίως στον φούρνο. Προτείνει έξι πιάτα και τρεις συνταγές υποαλλεργικές, εκτός των σνακ που είναι flakes απο συκώτι σαρδέλατα chips για σκύλο και μπισκότα με γεύσεις που ζηλεύουν οι σκύλοι μας για χρόνια όπως pizza σπανακόπιτα.
 
       Ημερησίως μπορεί να έχω φτάσει κάποια στιγμή και 400 "κουβέρ". Οι γαστρονομικές σπεσιαλιτέ του, μπορούν να μεταρθούν μέσω κούριερ στο κάθε σπίτι.
Ηδη γίνονται κάποιες επαφές για να ανοίξουν παρόμοιες επιχειρήσεις, κυρίως σε νησιά που υπάρχει μεγάλη έλλειψη ποιοτικής τροφής .