Η Λουκία Καράλα μιλάει για την εμπειρία της χρησιμοποιώντας διατροφή flydog για το σκυλάκι της.     ?

Το μεγαλύτερο θέμα αν βρεθείτε ανάμεσα σε συζήτηση σκυλογονέων είναι τι τρώει ο σκύλος τους και πόσο καλά του κάθεται αυτή η τροφή.

Τι σημαίνει όμως αυτή η τροφή είναι καλή για το σκύλο μου, ενώ με την άλλη δεν υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Θέλει το κάθε σκυλί την δική του τροφή;

Γιατί στον δικό μου σκύλο η τροφή ταιριάζει, ενώ σε έναν άλλο σκύλο όχι;

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα είχαν απαντηθεί εάν ταΐζαμε όλοι τα σκυλιά μας αυτό που προέβλεψε η φύση πριν χρόνια, δηλαδή το κρέας.

Επειδή όμως ο σκύλος έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και είναι ισότιμο μέλος της οικογένειας μας, θα πρέπει να φάει μια τροφή με φρέσκο μαγειρεμένο κρέας,απαλλαγμένη από το τοξικό φορτίο που μπορεί να περιέχει ένα νωπό κομμάτι βοδινό για παράδειγμα.

Έτσι η λύση είναι να μαγειρέψουμε το φαγητό του, όπως θα κάναμε για το ίδιο μας το παιδί.

Τώρα θα μου πείτε ότι δεν έχουμε χρόνο να μαγειρέψουμε για τους εαυτούς μας, θα μαγειρέψουμε για το σκύλο μας;  Εδώ είναι λοιπόν που έρχεται ο ρόλος τηςflydog και κάνει απλή υπόθεση το πρόβλημα της διατροφής του σκύλου μας!

Όχι απλά σου μαγειρεύει την τροφή του, αλλά με μεγάλη εμπειρία και γνώση σου λύνει προβλήματα τριχόπτωσης, βάρους, ανάπτυξης, γαστρεντερικών θεμάτων αλλά και άλλα θέματα υγείας ιδιαίτερα σοβαρά.

Όσο καιρό ταΐζω την Τρούφα μου με flydog έχω άλλο σκύλο. Στον πρώτο μήνα ήρθαν οι προφανείς αλλαγές που δεν είναι άλλες από την βελτίωση της μυρωδιάς της ανάσας της καθώς και των περιττωμάτων της. Στη συνέχεια φάνηκαν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Το τρίχωμά της εντυπωσιακά πιο πλούσιο, πιο μαλακό και το βασικότερο, σταμάτησε να μαδάει!!! Τα πολυ κακής ποιότητας δόντια της γίνανε κατάλευκα μεσα σε 6 μήνες!!!

 

35643400 1752166641538070 8338438757598363648 n

 

Περιττό να αναφέρω ότι εκεί που παρακαλούσα για να φάει, τώρα μέσα σε 2 λεπτά έχει εξαφανίσει τη μερίδα της! Η χαρά της στον ήχο της συσκευασίας της flydog απερίγραπτη!! Και αυτά είναι μόνο τα ορατά αποτελέσματα που ικανοποιούν εμένα, τη μαμά της, τα σημαντικότερα αποτελέσματα έρχονται με τις άψογες εξετάσεις της!!

Η Τρούφα μου έφαγε επιτέλους αυτό που η φύση έχει προγραμματίσει να φάει. Μια τροφή τέλεια ισορροπημένη με τουλάχιστον το 70% της να αποτελείται απόφρέσκο κρέας ενώ το υπόλοιπο 30% από super foods και λαχανικά, όπως γλυκοπατάτα, σπανάκι, βότανα και μυρωδικά που όλα έχουν τον σκοπό τους για να υπάρχουν στη συνταγή της flydog.

Μια διατροφή σκύλου σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση. Εμπιστεύομαι τη flydog καθώς οι τροφές περνάνε τακτικούς χημικούς ελέγχους ώστε να μπορεί να μας χαρίζει το τέλειο φαγητό για το μικρό μας φίλο. Γνωρίζει τέλεια τις αναλογίες που πρέπει να έχει η τροφή σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και λίπη. Όπως και τις ιδανικές αναλογίες ασβεστίου, φωσφόρου, που μόνο μια απλή ανισορροπία θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα υγείας αλλά ακόμα και συμπεριφοράς στο σκύλο μας.

Είμαι σίγουρή πως η flydog είναι ό,τι χρειαζόμαστε  για να δούμε τα σκυλιά μας να ξεπερνάνε τα 15 χρόνια ζωής.

Η Τρούφα και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ flydog!!

12919188 10207269543070724 882965945 n